تحولات منطقه

تبریز- رئیس خانه کارگر تبریز با اشاره به اینکه در چند سال اخیر ۱۲۱ شرکت بحرانی در استان داشتیم گفت: با تلاش دولت این تعداد امروز به ۲۳ مورد رسیده که باید این موارد هم برطرف شود و نباید اجازه دهند حقوق کارگران در این شرکت‌های بحرانی پایمال شود.

۲۳ کارخانه بحران‌زده در استان آذربایجان شرقی وجود دارد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، کریم صادق زاده ظهر امروز در گردهمایی کارگران و بازنشستگان تبریز به مناسبت سالروز تصویب قانون کار که در سالن عدالت کارگری تبریز برگزار شد، سالروز تصویب قانون کار را یادآور شد و با اشاره به اینکه در طول تاریخ همیشه بین نیروی کار و سرمایه تقابل وجود داشت اظهار کرد: نیروی کار برای استیفای حقوق خود راهی جز پیگیری و اعتراض در این مسیر ندارد. 

وی با بیان اینکه دست یافتن به حقوق حداقلی با داشتن حداقل‌های بیمه ای، کمترین حق کارگران است افزود: در طی مراحل تصویب تغییراتی داشت که فضا را علیه محیط کارگری به وجود آورده است.

رئیس خانه کارگر تبریز با انتقاد از اینکه بیش از ۹۰ درصد بازار کار، قراردادهایی است که امنیت شغلی کارگران را تهدید می‌کند تصریح کرد: این موضوع تهدیدی برای کارگران است که در سایه این تهدیدات بالقوه، تهدیدات جسمی و روحی فراوانی را شاهد هستیم.

عضو شورای شهر تبریز با بیان اینکه شاخه‌ای از دلالان در قالب شرکت‌های نیروی انسانی کارگران را معامله کرده و حقوق کارگران را مصادره می‌کنند ابراز داشت: امام خمینی نگاه ویژه به جایگاه کارگران داشتند و مدیران هم باید این قانون را به درستی پیاده کنند.

وی واردات بی رویه، مشکلات بانکی و مشکلات بیمه‌ای و مالیاتی را از مشکلات جدی کارگران دانست و گفت: باید صدای کارگران و بازنشستگان را مدیران بشنوند و پیگیر مطالبات آنان باشند.

صادق زاده با اشاره به اینکه در چند سال اخیر ۱۲۱ شرکت بحرانی در استان داشتیم، اضافه کرد: با تلاش دولت این تعداد امروز به ۲۳ مورد رسیده که باید این موارد هم حل شود و نباید اجازه دهند حقوق کارگران در این شرکت‌های بحرانی پایمال شود. 

وی با بیان اینکه ماشین سازی به عنوان مادر صنعت استان هنوز تعیین تکلیف نشده است تاکید کرد: این شرکت باید به سرعت تعیین تکلیف شده و از بحران مالی و مدیریتی و غیره خارج شود.

رئیس خانه کارگر تبریز خواستار توجه جدی به مشکلات کارگران شد و گفت: به رسمیت شناختن حق اعتراضات صنفی کارگران در دفاع از حقوق قانونی خود، تامین امنیت شغلی کارگران و جلوگیری از تجمیع بیمه‌های درمانی از مهم‌ترین خواسته‌های جامعه کارگری است.

وی تجمیع بیمه‌ها را اقدامی نادرست دانست و افزود: حق بیمه‌های تامین اجتماعی اموال شخصی مردم است و کسی نمی‌تواند در مورد آن تصمیم‌گیری کند و بیمه‌ها را ادغام کند.

منبع: تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.